21 Şubat 2013 Perşembe

Sparkling Together For 30 Years...

    Fashion designer Marc Jacobs has been unveiled as the new Diet Coke creative director exclusively for 2013 and designed three limited edition Diet Coke cans as part of the brand’s “Sparkling Together For 30 Years” anniversary campaign.Marc Jacobs commented,“I feel very privileged to be the new creative director of Diet Coke and put my stamp on the 30th Anniversary campaign,Diet Coke is an icon…and I love an icon."


     Diet Cola'nın 30. yılı şerefine, Coca Cola'nın kreatif direktörlüğünü ünlü tasarımcı Marc Jacobs üstlendi...Ve Marc Jacobs diyor ki;"Diet Cola bir ikon ve ben de ikonları severim." Sınırlı sayıda üretilen üç farklı kutu tasarlayan Marc Jacobs kendini ayrıcılıklı hissettiğini ve Diet Cola'nın 30.yıl kampanyasına damgasını vuracağını söylüyor. 

19 Şubat 2013 Salı

Tom FORD London Fashion Week A/W 2013











   Tom Ford on the Runway: London’s Sexiest Fashion Week Event;‘Cross cultural, multi ethnic, happy and maximalism’ replied Tom Ford when asked to sum up his collection.He had just presented his autumn / winter 2013 collection in the grand setting of Lancaster House, St James’s...A graphic monochrome palette pared with cartoon-couture brights; zigzag zebra print bombers, skirts and shoes; western influences; folkloric floral motifs; animal prints; spider-web lace gowns and blouses; texture reigned supreme with sequined and beaded everything; knee-high boots.

  Tom Ford'un Londra Moda Haftası kapsamında merakla beklenen defilesi Lancaster House'da gerçekleşti.
'Çapraz çok kültürel,etnik, mutlu ve maksimalizm' diye yanıtladı Tom Ford koleksiyonu özetle sorulduğunda.Grafik,folklorik floral motifler,zik zak zebra-leopar baskılar,western etkisi,örümcek dantel önlük ve bluzlar, diz boyu çizme; doku payetli ve boncuklar,vahşi, çılgın, bolca desenli ve oldukça göz alıcı kürkler...

18 Şubat 2013 Pazartesi

Beauty #1



Her sezon trendlere yön veren vazgeçilmez Chanel ojeler ve benim çok severek kullandığım birkaç renk önerisi... Özellikle bahar yaklaşmışken adı gibi harika bir renk olan "April" şiddetle tavsiye edilir :)

Newin #2


                   Müdavimi olduğum dükkandan yine bir sürü yüzük aldım altın bronz tonlarında :) Çok şıklar tavsiye edilir.

12 Şubat 2013 Salı

Happy Birthday New Look...


1947 On 12 February Dior presents his debut couture collection for Spring-Summer was presented in the salons of the company's headquarters at 30 Avenue Montaigne , which is an instant success dubbed the ‘New Look’ for its voluptuous silhouette and luxurious fabrics. Launch of the first Dior perfume, Miss Dior. Christian Dior's 'New Look' would soon take the world by storm and begin the history of contemporary fashion... Joyeux Anniversaire 'New Look'...







Christian Dior,12 Şubat 1947 Paris Avenue Montaigne'de“Yeni Görünüm” adını verdiği 90 parçadan oluşan ilk koleksiyonunu sundu.Bu koleksiyon,idealize ettiği görünüm, ince bir kadın bedeninin taşıdığı uzun etekler, vatkalı ceketler ve küçük bluzlardan oluşuyordu ve Dior, bu yeni kadına “çiçek kadın” adını veriyordu.'Yeni kadın yeni imaj' bundan sonra doğdu. Başarısı Eylül 1947'de Christian Dior'a Moda Oscar Ödülüni getirdi...Aynı yıl parfüm şirketi kurarak ilk parfümü olan Miss Dior'u da çıkarmıştır...Nice yıllara...

Outfit #1 details


                                                           
                                                              Michael Kors Messenger

11 Şubat 2013 Pazartesi

Victoria Beckham A/W 2013 New York


   New York Moda Haftası tüm hızıyla devam ederken sektörde 5.yılındaki "posh" Victoria Beckham,kendi şık,havalı,elegan,rafine tarzını yansıtan yine harika koleksiyonuyla takdirleri topladı.
   Beckham,İngiliz mirası etkisindeki Sonbahar/Kış 2013-14 koleksiyonunu;"Ben 'erkeksi' kelimesini tercih ederim,bu erkeksi şekilleri kadın siluetlerine çevirmek istedim"diye ifade etti.
















  Tamamen İngiliz kumaşlarıyla hazırlanan koleksiyonda kalem etekler,Windsor yakalı smokin esintili bluz-uzun çentik yaka oversized ceket-paltolar net renkler,kobalt mavi,kanarya sarısı öne çıkıyor...

5 Şubat 2013 Salı

Trend Report #2 Balenciaga SS13


Bu sezonun akılda kalacak aksesuarlarından harika Balenciaga "golden tube" brass yüzükler... Maalesef  Nicolas Ghesquière Balenciaga'dan ayrılmadan önceki son koleksiyonundan olan bu 5 parçalı seksi,sofistike,estetik,zamansız yüzükler çok sevildi ve oldukça trend ...

4 Şubat 2013 Pazartesi

Dolce&Gabbana Alta Moda SS13





Geçen hafta Dolce&Gabbana ikinci Alta Moda koleksiyonunu Milano'da moda severlerin beğenisine sundu. Milano mimarisinden ilham alınan extravagant koleksiyonda finaldeki dore dantel işlemeli elbise dışında beyaz saflığının öne çıktığı görülüyor.Latin ve Vintage Hollywood tarzı topuzlar da özellikle çarpıcı.
Show çok özel küçük bir gruba sunuldu ve online satışı olmayacakmış,sadece D&G müşterilerine... Ve bu özel müşteriler kırmızı halıda,ünlülerin üzerinde magazinlerde görmek istemiyorlarmış :)